Cosmetische Acupunctuur

Schoonheid van binnenuit !

Cosmetische acupunctuur is een unieke methode van gezichtsverjonging.

Cosmetische acupunctuur

Schoonheid China

In het oude China gebruikten acupuncturisten cosmetische acupunctuur om de schoonheid van de hofdames en keizerin te behouden en verbeteren.

Romantic-Music-free-img.png

Acupunctuur

Acupunctuur ondersteunt tegelijkertijd de gezondheid en natuurlijke veerkracht van het gehele lichaam. Een verhoogde doorbloeding vernieuwt weefsels en cellen.

gezichts behandeling

Een gezonde methode

Het is een natuurlijke, effectieve, veilige en gezonde methode om de algehele conditie van de huid te verbeteren. Als je komt voor cosmetische acupunctuur zorg ik niet alleen voor je huid, maar ook voor je algehele gezondheid en je innerlijke balans.

Kiss-free-img.png

Algemene werking

Er worden niet alleen naaldjes in het gezicht geplaatst maar ook op benen, armen om de organen zoals lever, milt en nieren te ondersteunen.

gezichts behandeling

Innerlijke vitaliteit

Door het vergroten van de innerlijke vitaliteit, komt de innerlijke schoonheid ook naar buiten.

Kiss-free-img.png

Ontspanning

Cosmetische acupunctuur heeft een toegevoegde bonus van het verlichten van stress en en een gevoel van ontspanning.

Een cosmetische behandeling

Hieronder leg ik de behandeling uit en geef aanvullende informatie.

Judith

Een methode uit het oude China

Een natuurlijke manier van behandelen.

 • Werkwijze

  Als eerste wordt er acupunctuur toegepast op de onderbenen en onderarmen. dit is een onderdeel van de behandeling. het werkt ontspannend en balanceert het lichaam.

  Het is handig om losse kleding te dragen die comfortabel kan worden opgerold tot net boven de ellebogen en knieën.

  Vervolgens gaan we verder met de gezichtsacupunctuur.  Uw gezicht wordt eerst gereinigd met een face cleaner (Argan) Zeer kleine, fijne naaldjes worden ingebracht op acupunctuurpunten, die een verstevigend effect hebben op de gezichtsspieren. Verder worden er naaldjes toegepast op rimpels en lijntjes. Deze zullen door de huidcelvernieuwing en collageenproduktie gaan verstrakken en verdwijnen. De naalden die worden gebruikt bij cosmetische acupunctuur zijn ultradun, ze worden heel oppervlakkig gezet. Hierdoor is cosmetische acupunctuur nagenoeg pijnloos. U ligt dan 20 min. ontspannen op de behandeltafel. Hierna worden de naaldjes zorgvuldig verwijderd uit gezicht en hoofd.

  Direct daarna wordt een serum van 2% hyaluronzuur en vitamine B5 (geproduceerd door The Ordinary ) aangebracht. Dit zal de huid gladder, zachter en voller maken.

  Hyaluronzuur trekt tot 1000 keer zijn gewicht aan water aan. De speciale formule zorgt ervoor dat vocht diep in de huidlagen wordt afgegeven. Vitamine B5 versterkt de beschermende barrièrefunctie van de huid en stimuleert de weefselgroei om droge of beschadigde gebieden te genezen. Vervolgens wordt een Arganolie aangebracht om ervoor te zorgen dat uw huid wordt beschermd en goed gehydrateerd. Daarna volgt een massage met de guasha steen of dermaroller.

  Ten slotte worden de naalden van de armen en benen verwijderd. Hierna blijft u nog 5 minuten rustig liggen.

 • Behandeltraject

  Het behandeltraject bestaat uit 12 behandelingen, De eerste 6 behandelingen vinden in 3 achtereenvolgende weken plaats. Dat is nodig om de opbouw van elastine en collageen te optimaliseren. De volgende 6 behandelingen vinden eenmaal per week plaats. Na de eerste behandeling zie je vaak al een verschil, maar na de 6e behandeling is het verschil echt duidelijk zichtbaar. Dit behandelschema is van belang voor een blijvend en optimaal effect . Je gezondheid krijgt een boost.

  Daarnaast heeft een algemene gezonde levensstijl, voldoende beweging, ontspanning en gezonde voeding ook nog veel invloed op de conditie van je huid.

  Afhankelijk van onder andere jouw huidverzorging, voeding en leefstijl blijven de effecten ongeveer 5 jaar merkbaar. Het advies is om eenmaal per 2 maanden terug te komen voor onderhoud zodat je altijd plezier blijft houden van je verjongingskuur. 

 • Effecten van cosmetische acupunctuur

  • Stimulatie van de collageenproductie
  • Kleine lijntjes worden minder zichtbaar
  • Diepere rimpels worden oppervlakkiger en dus minder zichtbaar
  • De doorbloeding van de huid en het onderliggende weefsel verbetert
  • De huid krijgt weer een gezonde kleur en glans
  • poriën worden minder zichtbaar
  •  Verbetering van de spierspanning in het gezicht
  •  Een verbeterde vochthuishouding
  •  De algehele conditie verbetert, u voelt zich vitaal en energiek

 • Contra-indicaties

  Er zijn enkele contra-indicaties voor cosmetische acupunctuur, zoals:
  – hoge bloeddruk
  – migraine
  – bloedstollingsproblemen
  – zwangerschap

  Als je een vraag hier over hebt bespreek dit dan met mij.

 • Intake gesprek

  Bij de intake bespreken we jouw wensen , je huid- en gezondheidsklachten worden onderzocht. Je wensen en mogelijkheden worden op elkaar afgestemd waarop een realistische inschatting wordt gemaakt van de verbeterpunten. 

  Dan wordt voor jou een uniek behandelplan opgesteld. Leefstijl- en voedingsadviezen worden tijdens het traject mee genomen. Vervolgens worden de eerste 6 afspraken van anderhalf uur ingepland . 

Cosmetische acupunctuur

Judith Brattinga-Heres

Bij de intake bespreken we jouw wensen , je huid- en gezondheidsklachten worden onderzocht. Je wensen en mogelijkheden worden op elkaar afgestemd waarop een realistische inschatting wordt gemaakt van de verbeterpunten. .

Vergoeding zorgverzekeraar

 

De zorgverzekeraar vergoedt deels de kosten vanuit de Aanvullende Verzekering voor de lichaamsacupunctuur die de gezondheidsaspecten behandelt. Dit gaat niet ten laste van het Eigen Risico. De kosten voor de gezichtsacupunctuur worden niet vergoed.

Volg mij

Een vraag

judithacupunctuur@gmail.com

Bellen

06 26887010

Adres

Kerkgracht 28

1354 AL Almere-Haven