Over Judith....

Judith

Cosmetische Acupunctuur Almere

Welkom op mijn website !

Na vele jaren acupunctuur te hebben bestudeerd en beoefend heb ik interesse gekregen in de cosmetische acupunctuur. Door het boek Poorten naar verborgen schoonheid van Vladimir Dmitriev ben ik mij hier nog meer in gaan verdiepen. Hij constateerde dat de genezende werking van acupunctuurbehandelingen niet alleen effect had op de totale gezondheid maar ook tot uitdrukking kwam in het gezicht. Dit herken ik zelf ook in de praktijk.

Ook komen cliënten zelf met deze opmerking: mijn vrouw of man zegt dat ik er veel beter uit zie. Meer glans, minder zorgelijk. De teint veranderde en wat ik zelf ook vaak zie is de glans weer in de ogen. Het verdiepen hierin leidt tot een beter begrip dat iemands fysieke en emotionele gezondheid weerspiegeld wordt in het gezicht. Chinese Geneeskunde bekijkt het gezicht als venster aan de ziel, en de inspectie van het gezicht en de teint van een cliënt kan een acupuncturist inzicht geven in de gezondheid & mind .

Lichamelijke ziekte, emotionele stress, uitdroging, hormonale onevenwichtigheden, alcohol en sigaretten, en blootstelling aan zon kan allemaal leiden tot zichtbare veranderingen op het gezicht. Je kunt je gezicht verjongen op een natuurlijke manier.

Ik heb een cosmetische acupunctuur opleiding gevolgd bij Paul Adkins. Praktijk in Cornwall in de UK. Paul is de oprichter van Facial Enhancement Acupunctuur (FEA)

Behandeling en trainingsprotocol voor het toepassen van cosmetische acupunctuur. Door Paul Adkins in Truro, Cornwall.

Hij heeft vele acupuncturisten wereldwijd opgeleid . Beoefenaars in meer dan 35 landen bieden nu Paul's huidverjongingsbehandeling aan in hun klinieken.

Judith Brattinga-Heres

Een mooie natuurlijke methode

Een persoonlijk behandelplan

Ik heb een cosmetische opleiding gevolgd bij Paul Adkins

Cosmetische acupunctuur

Judith BrattingaHeres

Graag maak ik de Chinese Geneeswijze bij zoveel mogelijk mensen bekend en help hen bij hun zoektocht naar balans, gezondheid en bewust leven. Met behulp van acupunctuur, advies over voeding en leefstijl help ik mensen hun beste gezondheid te bereiken en kwaliteit van leven te verbeteren. 

Volg mij...

Bellen

06 26887010

Adres

Kerkgracht 28

1354 AL Almere-Haven